Afspraak maken – Huisartsenpraktijk Braak – Zuid-Scharwoude
Koog 14 1722 EM Zuid-Scharwoude Tel:0226-312424 Spoed toets 1
Header afbeelding

Afspraak maken

Openingstijden

De praktijk is elke werkdag – behalve op woensdag – geopend van 8.00 – 17.00. Voor het maken van een afspraak klikt u op de link of belt u de praktijk tussen 8.00 en 10.00. Op woensdag is de praktijk vanaf 12.30 gesloten. Op woensdagmiddag nemen dr. Keijzer & dr. van der Voort (0226-313601) en dr. Baans & Van Den Hurk (0226-318585) waar voor spoedgevallen.

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur is op iedere werkdag. Voor het spreekuur maakt u altijd vooraf een afspraak. U kunt hiervoor op de link klikken of de praktijk bellen tussen 8.00 en 10.00. Voor spoedgevallen kunt u op dezelfde dag terecht.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en ze doet dat om in te schatten wat voor klachten u heeft en hoe spoedeisend deze zijn. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Een consult duurt meestal tien minuten. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef dit aan bij het maken van de afspraak, dan kunnen we er rekening mee houden.

Visite

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Afbericht

Belt u de assistente tijdig, als u niet in staat bent om op de afspraak te komen.

Niet komen

Als u niet op de afspraak verschijnt en deze afspraak niet van tevoren heeft afgezegd, dan kunnen we u de misgelopen inkomsten in rekening brengen. Dat is meestal € 10,- voor een consult, of € 20,- voor een consult langer dan 20 minuten.